Asistenta in caminele de batrani

NursingIn functie de nevoi, si in special pentru persoanele nedeplasabile, masa poate fi administrata la pat, de un personal calificat, care manifesta multa dragoste si rabdare fata de semeni. Serviciile oferite de caminele de batrani particulare sunt de o calitate superioara, fiind cu mult peste cea ce se poate oferi printr-o ingrijire la domiciliu.
Toti rezidentii caminelor de batrani particulare beneficiaza periodic de analizele medicale, care sunt procesate in cadrul unor laboratoare specializate, de catre medici profesionisti, iar rezultatele obtinute sunt pe masura sa coreleze diagnosticele obtinute cu metode de ingrijire adecvate, care duc intr-un singur sens, si anume catre o imbunatatire rapida a starii de sanatate.

camin-batrani

Asistenta psiho-afectiva este realizata cu ajutorul sedintelor de consiliere si a terapiei ocupationale, completate perfect de catre o serie de activitati socio culturale.

Ambianta placuta oferita de caminele de batrani particulare este combinata frecvent cu excursii de grup, mese festive organizate cu ocazia onomasticilor sau la cerere, menite sa ridice moralul rezidentilor si sa ii faca sa uite de grijile batranetii, facandu-i pe acestia sa se simta ca o adevarata familie. Personalul angajat in aceste camine este foarte atent selectionat si este in masura sa ofere servicii la standarde europene.

Cu speranta ca am reusit sa va ilustrez pe scurt care sunt doar o parte dintre avantajele serviciilor oferite de caminele de batrani particulare, sper ca acestea sa reprezinte o buna oportunitate pentru toate persoanele care doresc sa le ofere celor mai dragi fiinte, momente placute si clipe de fericire, care sa ii faca sa treaca peste toate nevoile si greutatile unei varste dificile.